Blog 3 februari 2018 - Ton sur Ton kaarten

Artikel 22 van 65

3 februari 2018

Ton sur Ton is een combinatie van kleuren die met elkaar overeenkomen, het zijn kleuren met dezelfde opbouw, bijvoorbeeld licht en donker roze. Waar we het vaak tegenkomen is in de mode en ons interieur. Het gaat in ieder geval altijd om tinten uit eenzelfde kleursoort. 

Ton sur ton is rustgevend en kunnen we ook gebruiken bij het maken van hobby kaarten, in dit artikel zie je diverse voorbeelden.

mini-workshop Ton sur Ton kaarten op de voorjaarsbeurzen

Terwijl de eerste maand van het jaar alweer voorbij is, kijken we vooruit naar het komend beursseizoen. 
Met maar liefst 3 beurzen in maart en april begint het weer te kriebelen om voor jullie leuke mini-workshops te ontwerpen. 

En dat is gelukt! We gaan in Gorinchem en Rijswijk met de zogenaamde Ton sur Ton techniek aan de gang.

Wisten jullie dat Versafine naast de intense zwarte inkt nog 11 fantastische kleuren heeft. En dat je daarmee heel mooi op bijpassend gekleurd papier een heel stemmig landschap of stilleven kunt stempelen? Je hoeft ze niet in te kleuren. Alleen eventueel de contouren aanzetten met een witte gelpen en een mooie tekst is voldoende. Mogelijk gaan we hiermee ook een aanschuifworkshop organiseren.

© 2015 - 2024 MultiHobby.nl: Scrapbooking, Creatieve DIY Materialen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel