30 september 2019 - Het is weer voorbij die mooie zomer......

Vorige Artikel 5 van 58 Volgende

Jaja ik weet het...... Ik blog veel te weinig!!! Ik schrok, want de vorige was van ruim een half jaar geleden?!! 
Gelukkig zit ik niet stil in die tussentijd, ik vergeet alleen in mijn enthousiasme vaak het hele Social Media gebeuren, zeg maar net als dat kopje thee dat je inschenkt en vergeet op te drinken. 

Dit najaar alweer 2 beurzen achter de rug met nog 2 te gaan. Jawel, want we hebben toch weer geboekt voor de KREADOE die van 30 oktober t/m 3 november 2019 in Utrecht wordt gehouden. Onze 16e editie wordt dit. Vorig jaar waren we niet zo blij met onze plek, want velen van jullie hebben ons niet kunnen vinden. 
In mei kwam eindelijk een betere locatie voorbij en toen hebben we de knoop doorgehakt: we gaan!! Daarover binnenkort meer info met plattegrond en een grote pijl naar onze stand! 

Zojuist heb ik een aantal mini-workshops op de site gezet. De pizzadoosjes waren een groot succes en zijn ook tijdens de beurzen weer lekker verkocht. Dus voor wie het gemist heeft nog een herkansing op 12 oktober en op 30 november volgt dan de kerst editie met doosjes die in de boom gehangen kunnen worden.

https://www.multihobby.nl/c-3180785/creatieve-workshops/

Tot binnenkort!
Angela en Johan

© 2015 - 2021 Multihobby | scrapbooking en hobby | multihobby.nl | sitemap | rss