Creëer thuis je eigen momentje van rust!

Vorige Artikel 3 van 60 Volgende

Heb jij soms ook zo’n verschrikkelijke behoefte aan een momentje voor jezelf?
Lekker de natuur in en de wind door je haren voelen?

Maar misschien heb je geen gelegenheid om de deur uit te gaan.
Met deze stempelsets creëer jij thuis toch je eigen momentje van rust!

Op een frisse herfstmiddag fiets ik door de polder. Ik geniet van het landschap om me heen en zie een groepje koeien in de wei grazen terwijl de bomen veranderen van kleur. Voor een moment sluit ik mijn ogen en bedenk: het was een goed idee vanmorgen om de rest van de dag vrij te nemen.

Word jij ook helemaal zen door het lezen van mijn verhaal? Dan heb ik iets leuks voor je: je kunt namelijk zelf je droomlandschap creëren! Gewoon thuis met een kopje thee en je favoriete muziek op de achtergrond.

Je fantasie de vrije loop..
Droom weg van het landschap dat je zelf maakt met stempels, alleen of gezellig samen met een stel vriendinnen. Jij bepaalt met jouw fantasie zelf waar je die ene boom plant. Of er wel of geen koeien in de wei lopen. En of er vogels in de lucht vliegen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen wereld.     

      

Je kunt eindeloos combineren door verschillende stempelsets te gebruiken, maar ook met één set kun je al goed uit de voeten. Natuurlijk is het ook leuk om de stempels los te gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld voorzien van een spirituele tekst die perfect past bij dat moment. Zo ontwerp je voor elke gelegenheid een persoonlijke kaart.

Er zijn nog zoveel meer toepassingsmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook op hout stempelen, en zo fantastische Home Deco projecten maken. Houd je van simpel of geef je er kleur aan met potloden of inkt? Je bepaalt het helemaal zelf.

Ontwikkel je creatieve zintuigen
Misschien ben je helemaal enthousiast geworden door dit verhaal, maar weet je niet waar te beginnen. Goed nieuws: ik kan je op weg helpen! Ik zorg voor inspiratie, door voorbeelden te laten zien en kennis van technieken te delen. Ik – Angela – ben de creatieve motor van Multihobby, een bedrijf dat al sinds 2004 mensen inspireert op het creatieve vlak.

Doe een stapje terug en pak een moment van rust voor jezelf in deze drukke maatschappij. Omgeef jezelf door natuur. Samen stappen we in een fantasiewereld, waar jij de kans krijgt je creatieve zintuigen (verder) te ontwikkelen. Neem gerust contact met me op, dan gaan we kijken welke mogelijkheden het beste bij jou passen!

Namasté
Angela

Multihobby ♥

  Levering uit eigen
        voorraad

  Orders worden hier met
        liefde verpakt

 Topkwaliteit
       hobbymaterialen

  Verzonden via Postnl

Volg jij ons al?

                

              

Veilig online winkelen


  

 

Voordelig verzonden

postnl logo

Voordelig verzonden via Postnl

Je pakket verzonden voor 4.99
Je brievenbusdoosje voor 3.99
Binnen Nederland

Buiten Nederland

 

© 2015 - 2021 Multihobby | scrapbooking en hobby | multihobby.nl | sitemap | rss