Blog 1 januari 2017 - Een nieuw jaar begint...........

Artikel 43 van 65

1 januari 2017

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2017! Iedereen wenst het elkaar elk jaar. Absoluut gemeend, want we willen allemaal dat we gezond blijven en lekker ons 'ding' kunnen doen. Voor mij is dat bv. mooie voorbeelden maken, waarmee ik tijdens beurzen en workshops weer veel mensen enthousiast kan maken om creatief bezig te zijn. Heerlijk ontspannend!

Maar voor sommigen ligt dat helaas net even anders.... iedereen kent wel iemand uit zijn omgeving in een moeilijke situatie.
Ik kan mijn nieuwe jaar dan ook niet met een grotere tegenstelling beginnen.
Met het Nieuwjaarsconcert op de achtergrond en nu het schansspringen in Garmisch, zonder sneeuw overigens, heb ik 2 kaartjes gemaakt tgv een gebeurtenis op 29 december 2016. Een zwevende vogel speelt op beide kaartjes een symbolische rol..........

Ik hoop met mijn creaties ook mensen die het moelijk hebben een beetje te kunnen troosten. Het maakt mij in ieder geval dankbaar voor wat ik heb en dat is eigenlijk ook precies datgene waar het 1 januari van een nieuw jaar omgaat:
we zijn allemaal onderweg naar morgen, maar een mooie herinnering maak je alleen, wanneer je vandaag geniet!!!

Liefs,
Angela

© 2015 - 2024 MultiHobby.nl: Scrapbooking, Creatieve DIY Materialen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel