Alaska scrapbooking

U kunt de sfeer van het moment bijna weer proeven bij het zien van uw scrapbook. Dat is ook niet zo gek als u ziet welke gethematiseerde scrapbookpapieren Multihobby voor u heeft.

Ook voor Alaska hebben wij een prachtig assortiment aan scrapbookartikelen waar u uw reis naar Alaska prachtig mee in herinnering kunt brengen. Wanneer u zelf een mooie afbeelding heeft, kunt u deze op scrapbookpapier laten zetten. Multihobby geeft u de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan uw scrapbookpapier om zo de mooiste scrapbooks en kaarten te kunnen maken.

Sorteer op
 • Alaska - scrapvel 30.5 x 30.5 centimeter - Scrapbook customs
  Alaska - scrapvel 30.5 x 30.5 centimeter - Scrapbook customs

  Scrapbooking is de Engelse naam voor het Nederlandse plakboeken. We hebben het hier over het ouderwets inplakken van foto's waarbij je naast je foto's ook dingen plakt die je van vakantie hebt meegenomen.

  1,25
 • Mount McKinley themapapier
  Mount McKinley themapapier

  Bibberen in Alska, maar wel genieten van dit prachtige land. Uw foto's kunt u op deze prachtige scrappagina plakken en nog even nagenieten.

  1,00
 • Dubbelzijdig papier - Alaska - 30.5x30.5 centimeter
  Dubbelzijdig papier - Alaska - 30.5x30.5 centimeter

  De Engelse term voor het maken van een plakboek heet scrapbooking. Scrapbooking is een eigenlijk je foto's of vakantie foto's op creatieve wijze inplakken. Hiervoor gebruiken we achtergrond papier van 30.5 x 30.5 centimeter.

  1,25
 • Naar het koude Alaska - 3D stickers
  Naar het koude Alaska - 3D stickers

  Hobby stickers die je nog nooit hebt gezien. 3 dimensionaal voor al je creatieve scrapbook en kaarten projecten. Op handig verzamelvel van 11 x 18 centimeter.

  5,95
© 2015 - 2024 MultiHobby.nl: Scrapbooking, Creatieve DIY Materialen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel