Creatief met Foto's - Scrapbooken

Vorige Artikel 4 van 60 Volgende

Ben jij graag creatief met foto’s bezig, maar is het digitale tijdperk niet zo aan jou besteed?
Ga lekker Old School aan de slag met je herinneringen en creëer een handmade scrapbookalbum!

Een digitaal tijdperk waarin alles kan en alles mag. Ben je alleen niet gezegend met vaardige computerskills, maar heb je wel gouden handjes? Een scrapbook maak je zelf met tal van originele hobby-accessoires. Een lekker veelzijdige bezigheid, waarin jij jouw enthousiasme zeker kwijt kunt. Gebruik je creatieve ideeën en creëer die herinnering. Niet alleen leuk om te maken, maar zeker zo leuk om te geven!

Dol op doe-het-zelven? Een scrapbook is eigenlijk een modern woord voor wat vroeger een plakboek heette. Lekker traditioneel aan de slag met plakken, knippen en lijmen. Scrappen geeft je de kans en ruimte om jezelf even helemaal te laten gaan. Tijd voor een creatieve explosie met oneindig veel scrap mogelijkheden. Grijp de sfeer en de emotie van het moment en leg het vast.

Het thema dat bij je past
Voor welk thema ga jij? Kies uit een dagje strand, een fotoboek voor de baby, een verslag van de eerste schooldag of een verhaal van je vakantie. Met scrappen kun je echt alle kanten op. Gebruik materialen in de thema’s die bij jou, bij de persoon voor wie je het scrapbook maakt of bij de gelegenheid passen. Van decoratief papier tot decoraties als (pop up) stickers, hobby splitpennen, die-cuts ja zelfs stempels: laat elke pagina een eigen verhaal vertellen. Priegelen is oh zo leuk en leidt tot de mooiste resultaten. Zo kun je net zo lang knutselen tot je helemaal tevreden bent.

      

Lekker aan de slag
Zie jij door de vele mogelijkheden het bos misschien niet meer? Laat mij – Angela – je helpen bij de uitwerking van je ideeën. Ik ben de creatieve motor van Multihobby, een bedrijf dat al sinds 2004 mensen inspireert op het creatieve vlak. Ik breng structuur aan in je aanpak, geef advies aan de hand van veel voorbeelden en pas verschillende scrapbooktechnieken toe. Scrapbooken is ideaal voor teambuilding, een vrijgezellenparty of een gezellige middag met vriendinnen. Ook kan ik één-op-één met je aan de slag. Ik kom graag bij jou/jullie langs om tips en tricks te geven die helpen bij het samenstellen van een eigen scrapbook. Of misschien vinden jullie het leuk om bij mij langs te komen wanneer ik een scrapbookdag organiseer.

Het is al meerdere keren bewezen: jong en oud profiteert van creatief bezig zijn. Het geeft een gevoel van ultieme vrijheid. Bovendien stimuleer je je verschillende zintuigen en heb jij straks een perfecte herinnering om altijd met een glimlach op terug te kijken, voor jezelf of iemand anders.

Multihobby ♥

  Levering uit eigen
        voorraad

  Orders worden hier met
        liefde verpakt

 Topkwaliteit
       hobbymaterialen

  Verzonden via Postnl

Volg jij ons al?

                

              

Veilig online winkelen


  

 

Voordelig verzonden

postnl logo

Voordelig verzonden via Postnl

Je pakket verzonden voor 4.99
Je brievenbusdoosje voor 3.99
Binnen Nederland

Buiten Nederland

 

© 2015 - 2021 Multihobby | scrapbooking en hobby | multihobby.nl | sitemap | rss