Blog 21 februari 2022 - Opgeruimd staat netjes

Artikel 6 van 65

21 februari 2022

                                         Opgeruimd staat netjes, hoorde ik vroeger altijd.......jullie ook?

Je zou het niet zeggen als je nu de deur uit gaat, in de tuin de schade opneemt of hopelijk alleen maar wat dingen rechtop zet: het voorjaar komt er bijna aan!
De sneeuwklokjes zijn al uitgebloeid en de narcissen komen al in de knop….. ik hoor tijdens de stormen de vogeltjes gewoon vrolijk fluiten, ik hoop wel dat ze veilig in hun schuilplekje zitten, want zitten op een takje is geen pretje lijkt me.

Binnen zijn we ook (weer) aan het opruimen geslagen. Wat verzamelt een mens toch veel 😉 in zijn leven. Herkennen jullie dat? Maar wij knutselaars denken dan ook alles te kunnen gebruiken en hup dan verdwijnt het weer in een laatje. Wanneer je dan weer eens zo’n laatje open trekt, komen er lintjes, knoopjes en stofjes uit die er soms al jaren geleden ingelegd zijn. En wat dacht je van de ontelbare sjablonen, ponsjes, houten stempeltjes?  Wow, ik kan wel een winkel beginnen denk je dan, haha!

Nou die hebben we ook gehad (2008-2012), maar daar komt toch nog wel iets meer bij kijken…..
Daar kom je vooral achter waneer alles er weer uit moet.....
Nu staan veel kasten (mét inhoud) in de master bedroom en slapen wij zelf in de kleinste slaapkamer (!). Kan het nog gekker of zijn wij niet de enigen? Vertel of stuur foto’s!
Ik zal de volgende keer ook een foto bijvoegen, eerst de tafel opruimen, haha! 😉

Maar we willen nu toch wel een beetje gaan downsizen en dromen stiekem van een Tiny House (als we 80 zijn 😜). En dan moet je toch aan de slag….. inmiddels is er alweer een heleboel opgeruimd, afgevoerd en in dozen gedaan voor goede doelen, ik vind het heerlijk!

Multihobby heeft in haar webwinkel een button “Opgeruimd staat netjes” geplaatst met daarin veel leuke artikelen met fikse kortingen tot wel 50%. Omdat wij deze artikelen regelmatig meenemen naar beurzen hebben we er soms een kortingssticker opgeplakt. De artikelen zijn nieuw, ongebruikt, alleen daardoor mogelijk niet geschikt als cadeau aan je tante of collega.
Gebruik ze lekker zelf of met je vriendinnen clubje. Profiteer ervan, want op = op!

Onderstaand een blad vol met artikelen die we in de aanbieding hebben….. zit er iets voor je bij? Daarnaast hebben we ook nog heel veel scrapbook papier afgeprijsd, maar dat paste helaas niet op dit blad. 

Mocht ik je hebben aangestoken, veel plezier met het opruimen!
Ik ga ook weer gauw verder, want Opgeruimd staat netjes dus!

Lieve groetjes,
Angela
 

© 2015 - 2024 MultiHobby.nl: Scrapbooking, Creatieve DIY Materialen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel