Leg herinneringen vast met scrapbook papier van je reis naar Amerika

Nadenken over vakantie is elk jaar weer voorpret. Waar willen we dit jaar naar toe, en we bekijken graag de vakantiefoto's van vorig jaar nog een keer. Vaak droom je bij het bekijken van deze foto's weer weg, en geniet je nog een keer van dat mooie uitzicht dat schilderachtige pleintje en natuurlijk je favoriete restaurant. Je kunt deze vakantie herinneringen op verschillende manieren bewaren. Tegenwoordig is een digitaal fotoboek voor veel mensen hot.

Ben je echter niet verzot op je computer of tablet pak dan een schaar, papier en lijm en ga beginnen met het maken van een hip en creatief reisverslag. Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar om een reisverslag te maken, Je kunt kiezen voor een schrift om een klein fotoboekje te maken, maar je kunt ook kiezen voor papier met de afmeting van 30.5 x 30.5 centimeter om een groot fotoboek (scrapbook) te maken.

Het is handig dat je tijdens je reis aantekeningen maakt, Herinneringen zijn later vaak moeilijker terug te halen. Je kunt veel gebruiken wat je op je roadtrip tegen bent gekomen, mits dit niet te dik is om in te plakken. De creatieve indeling van het album is helemaal aan jou! Leef je uit, knip, plak en schrijf teksten bij je foto's. Ben je geen held in netjes schrijven dan zijn er tegenwoordig ook leuke handlettering stempels te koop, deze druk je eenvoudig af met een beetje inkt, zo stempel je zelf mooi geschreven woorden. Omdat papier makkelijk te knippen en te snijden is, is groot papier ook te gebruiken om een klein travel journal te maken!

© 2015 - 2023 Multihobby.nl: Online hobbywinkel voor scrapbook spullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel