Thema papier school

Ideaal om schoolfoto’s in een album extra sfeer te geven. Maak van de achtergrond in uw album een schoolbord met het scrappapier uit het thema ‘school’. In dit thema vindt u ook decoratieve cut outs die kunt gebruiken voor bijvoorbeeld iemand die op school afscheid neemt of voor uw eigen oude schoolfoto's

Iemand uit uw omgeving geslaagd? Kom niet met dezelfde kaart op het feest, maar maak een unieke kaart met onder meer het school-scrappapier. U kunt er een hele kaart mee bedekken, maar ook een stuk van het papier knippen om een deel van de kaart te bedekken en zo een speelsere kaart te maken.

Sorteer op
 • -25%

  Tafel van 3 op papier 30.5 x 30.5 cm voor je schoolfoto's
  Tafel van 3 op papier 30.5 x 30.5 cm voor je schoolfoto's

  Papier voor scrapbooking 30.5 x 30.5 centimeter. Scrapbooking is het zelf fotoboek maken met de hand van foto's op thema papier. Op deze achtergrond kun je foto's plakken en zo zelf een fotoboek knutselen.

  1,00 0,75
 • School Teacher hobby stickers met 3d effect op een handig verzamelvel
  School Teacher hobby stickers met 3d effect op een handig verzamelvel

  Deze stickers brengen sfeer en geven volume op jezelf gemaakte scrapbook pagina's. Geef je hobby projecten direct een dimensie met deze 3D-stickers! Deze scrapbook stickers hebben afbeeldingen met als thema reizen rond de wereld.

  5,95
 • Dieren - Uiltjes - decoratieve splitpen thema bright 12 stuks
  Dieren - Uiltjes - decoratieve splitpen thema bright 12 stuks

  Brads zijn metalen splitpennen die je kunt gebruiken als accessoire in je scrapbook album. Ze zijn decoratief en een leuke versiering. Bevestigen is eenvoudig, prik een gaatje steek de splitpen door en buig de lipjes om.

  4,29
 • Kleuren verfdoos - stans decoratie - 9.5x5 cm
  Kleuren verfdoos - stans decoratie - 9.5x5 cm

  Dit zijn kartonnen plaatjes. Je kunt ze met een beetje lijm plakken als decoratie op een kaart of in een scrapbook.

  0,50
 • Succes / clear stempel
  Succes / clear stempel

  Herkent u dit? Heeft u een leuke kaart gemaakt, maar is de tekst eigenlijk net iets te groot of te klein. Knip de stempeltjes los, er is er altijd wel eentje met het juiste formaat en de kaart is klaar! Probleem opgelost!

  1,00
© 2015 - 2023 Multihobby.nl: Online hobbywinkel voor scrapbook spullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel