papier voor in je scrapbook

Thuis gekomen van vakantie? Plak je foto's in een scrapbook, hoe ga je beginnen? Sorteer eerst je foto's kies de mooiste uit samen met de achtergrond vellen uit deze rubriek om zelf je fotoboek samen te stellen, het is leuk om te maken en terwijl je bezig bent ontwikkel jezelf creatieve ideetjes. Waarom alleen de mooiste foto's?  We maken tegenwoordig zoveel foto's dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te gebruiken.  Wil je toch meer foto's gebruiken en heb je geen ruimte meer op je plakpagina dan is ook een leuk idee als je meerdere foto's van 1 dag hebt die allemaal leuk zijn om het een insteek fotoboekje op je scrappagina te plakken en daar wat extra foto's in te steken. Dan maak je een pagina waar je ook nog doorheen kunt bladeren.

Bewaar alles van je vakantie, nou ja alles, in ieder geval tickets, bonnetjes servetjes waar wat op staat, papieren keycards en visitekaartjes van je hotel. en kleine meestal gratis plattegrondjes. Juist dit zijn de unieke elementen om in je plakboek te plakken en die jouw foto's laten spreken.

Ben je klaar met uitzoeken en bij elkaar leggen, Heb je foto's uitgezocht en eventueel geknipt waar nodig? Hoera dan gaan we plakken, maar waarmee? De een is gek van fotolijm, de ander zweert bij fotohoekjes, zelf gebruiken we dun dubbelzijdig plakband, in tegenstelling tot fotolijm blijft dit wel jaren vast zitten, uiteindelijk wil je niet dat je een plakboek meeneemt waar de inhoud uitvalt.

Voor scrapbook papier in andere thema's volg je deze link

Multihobby ♥

  Levering uit eigen
        voorraad

  Orders worden hier met
        liefde verpakt

 Topkwaliteit
       hobbymaterialen

  Verzonden via Postnl

Volg jij ons al?

                

              

Veilig online winkelen


  

 

Voordelig verzonden

postnl logo

Voordelig verzonden via Postnl

Je pakket verzonden voor 4.99
Je brievenbusdoosje voor 3.99
Binnen Nederland

Buiten Nederland

 

© 2015 - 2021 Multihobby | scrapbooking en stempels | multihobby.nl | sitemap | rss