Scrapbook papier voor bijzondere momenten

Scrapbook papier is design papier waarop knipsels of notities of afbeeldingen kunnen worden geplakt. De Nederlandse vertaling voor scrapbook is plakboek, iets wat we allemaal nog uit onze jeugd kennen. De afmeting van het papier is 30.5 x 30.5 centimeter.

Het zijn niet altijd vakantiefoto's die we in gaan plakken. Ook thuis zijn er fotomomenten genoeg. Een nieuw recept, taart bakken met je kinderen of een filmavond thuis. Het hoeven niet altijd perfecte foto's te zijn, de herinnering is vaak dierbaar. Ontwerp je eigen scrapbook met scrapbook papier voor bijzondere momenten. Ontplooi je creativiteit en ga op een leuke manier je foto's inplakken. Wat plak je eigenlijk op deze scrapbookvellen? Naast je foto's kun je ook bijvoorbeeld de voorkant van het pak taartmix inplakken, met daarnaast een foto van een kind wat taart aan het bakken is. De mogelijkheden zijn onbegrensd, zolang het niet te dikke materialen zijn kun je het gebruiken om zelf een scrapbook te maken.

© 2015 - 2023 Hobbywinkel - scrapbook en stempelen | Multihobby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel