Scrapbook papier voor elk moment

Scrapbooking voor iedereen! Wanneer je creatief bent en met schaar en met papier overweg kunt, dan is het knutselen van een scrapbook album de allerleukste papier hobby die er is. Scrapbook papier is vierkant papier van 30.5 x 30.5 centimeter en is verkrijgbaar in diverse thema's, seizoenen en levensgebeurtenissen om je foto's ouderwets in te plakken en zo zelf een ouderwets fotoboek te maken. Denk bij scrapbooking niet enkel aan je zelfgemaakte foto's maar plak ook je concertkaartjes en entreetickets in je album. 

Waar ga je beginnen met scrappen en welke materialen heb je nodig?. De basis die je nodig hebt, bestaat uit papier wat je in deze rubriek ziet staan. Dit zijn de bladzijden in je album, op dit papier ga je foto's knippen en plakken, dit doe je het beste met dubbelzijdig tape, dan weet je zeker dat je foto's blijven zitten.

Heb je de foto's geplakt dan kun je beginnen met het aanbrengen van papier decoraties, ik heb ze in het begin van dit verhaal al eerder genoemd. Heb je geen eigen decoraties dan kun je ook een kijkje nemen in de rubriek pier decoratie hier is altijd wel iets te vinden om jouw zelf geplakte pagina een spectaculaire look te geven. Multihobby de online hobbywinkel waar je scrapbook papier kunt kopen! 

Voor scrapbook papier van Landen en Steden volg je deze link  

Multihobby ♥

  Levering uit eigen
        voorraad

  Orders worden hier met
        liefde verpakt

 Topkwaliteit
       hobbymaterialen

  1000+ likes op Facebook

Volg jij ons al?

                

              

Veilig online winkelen


  

 

Voordelig verzonden

postnl logo

Voordelig verzonden via Postnl

Je pakket verzonden voor 4.99
Je brievenbusdoosje voor 3.99
Binnen Nederland

Buiten Nederland

 

© 2015 - 2022 Creatief materiaal | Scrapbooking en stempelen | Multihobby.nl | sitemap | rss