Scrapbook thema verbouwen

Zelf een verhuiskaart maken? Een originele kaart kutselen voor iemand die gaat verhuizen of verbouwen? Kies dan voor bijpassend decoratiemateriaal. Multihobby heeft veel verschillende accessoires voor het maken van een kaart of scrapbook met het thema ‘verbouwen’, van 3D stickers tot splitpennen in de vorm van verfspetters en schroeven.

Combineer dit decoratiemateriaal met themapapier van bakstenen of houten planken om het geheel compleet te maken. Ook leuk om een scrapbook te maken van een verzameling foto’s van het nieuwe huis! 

Sorteer op
 • Gereedschap / 13-delige thema clear stempelset
  Gereedschap / 13-delige thema clear stempelset

  Niets is zo leuk als het stempelen van een kaartje. Je kunt ervoor kiezen om een kaartje te kopen, of mooie kaarten zelf te stempelen. Deze hobby stempels van Le Crea Design zijn erg geschikt om zelf kaarten mee te maken.

  7,00
 • Klus papier - Bouten - 30.5 x 30.5 cm
  Klus papier - Bouten - 30.5 x 30.5 cm

  Foto's inplakken op scrapbook papier, papier voor scrapbooking is er verschillende thema's. Het hier afgebeelde 30.5 x 30.5 cm scrapvel kun je gebruiken om je vakantie of thema foto's in te plakken.

  1,00
 • Klus papier - Spijkers - 30.5 x 30.5 cm
  Klus papier - Spijkers - 30.5 x 30.5 cm

  Scrapbooking is de Engelse naam voor het Nederlandse plakboeken. We hebben het hier over het ouderwets inplakken van foto's waarbij
  je naast je foto's ook dingen plakt die je van vakantie hebt meegenomen.

  1,00
 • Handyman hobby Stickers
  Handyman hobby Stickers

  Klussen, sommige vinden het leuk, anderen verschrikkelijk. Is uw man een goede klusser? Beloon hem dan met een zelfgemaakte scraplayout. Deze stickers zullen een waardevolle toevoeging zijn in uw handgemaakte plakboek.

  5,95
 • Schroeven - bobby Splitpennen 12 stuks
  Schroeven - bobby Splitpennen 12 stuks

  Brads zijn metalen splitpennen die je kunt gebruiken als accessoire in je scrapbook album. Ze zijn decoratief en een leuke versiering. Bevestigen is eenvoudig, prik een gaatje steek de splitpen door en buig de lipjes om.

  4,29
 • -35%

  Verfdruipers en spatten / thema stempelset / A6 formaat
  Verfdruipers en spatten / thema stempelset / A6 formaat

  Leuke stempels te gebruiken wanneer je je klusprojecten wil vastleggen in een scrapbook project. Natuurlijk kun je de verfspetters in diverse kleuren stempelen, zodat het een vrolijk kleuren palet wordt.

  7,75 5,00
 • Stenen muur met geelrode bakstenen - dubbelzijdig 30.5 x 30.5 centimeter
  Stenen muur met geelrode bakstenen - dubbelzijdig 30.5 x 30.5 centimeter

  Stenen muurtjes doen het altijd goed bij scrapbook projecten of op een kaart voor iemand die is verhuisd. Kies maar!

  1,25
© 2015 - 2023 Hobbywinkel - scrapbook en stempelen | Multihobby.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel